Дорогие, друзья!
Заказы принимаются on-line круглосуточно.
Менеджеры принимают заказы и консультируют с 10:00 до 17:00
Если Вам не ответили на звонок - напишите, пожалуйста, смс :"хочу сделать заказ" и Вам перезвонят в ближайшее время.

Амарантова олія

amarantova-ol-ya.jpgАмарант рослина сім'ї злакових, батьківщиною якої вважається Америка. Цей продукт ще вісім тисяч років тому використовувався індіанськими кастами для боротьби з найрізноманітнішими захворюваннями. Ця культура фактично не поширена в Україні з її помірним кліматом. В основному її використовують для композицій із квітів, вирощюють за містом як квітку на дачних ділянках. В нашій країні амарантова олія стала популярною зовсім недавно. Суперечки про те, шкідлива вона чи навпаки, може бути корисною, проводяться вже досить давно.
Діапазон її лікувальних властивостей надзвичайно широкий: від антимікробних, антигрибкових і бактерицидних до позитивних ефектів при лікуванні СНІДУ і онкологічних хвороб. Дослідження довели, що вона має сприятливий вплив при лікуванні величезної кількості хвороб. Сприяє поліпшенню стану шкіри, має знеболюючий ефект, успішно лікує алергію і діабет, загоює рани.

Смакові якості

Відгуки тих, хто споживав олію, охарактеризують її як надзвичайно смачний продукт.
Попит і пропозиція
Все ж, олія амаранта, яка зараз продається і в аптеці, і в інтернет- магазинах, користується попитом у багатьох покупців. Придбати її можливо вільно – як безпечний натуральний рослинний продукт і для цього не потрібен рецепт.

Лікувальні властивості

Лікувальні властивості амаранту воістину неповторні, що підтверджують останні наукові дослідження. З даної причини фахівці ООН визнали амарант найбільш багатообіцяючим злаковим і таким, що в найближчі декілька десятиліть зуміє підкорити весь світ, ставши прекрасною заміною пшениці і ячменю.
Відносно самого масла, то його безперечна перевага зводиться до наявості великого вмісту жирних поліненасиченіх кислот, серед яких, – лінолева, пальмітолєїновая, арахидонова, олеїнова, ліноленова та ін. Завдяки ним олія вважається чудовим засобом для очищення судин і крові, вона перешкоджає звуженню артерій і розвитку хвороб не лише сердечного м'яза, але і головною мозку.
Плюс до всього, поліненасичені жирні кислоти сприяють очищенню організму, стимулюють роботу внутрішніх органів, позитивно впливають на процеси травлення, а також відповідають за регенераційні функції.
За вмістом сквалеону їй рівних немає. Далако позаду навіть оливкова олія, в якій вміст сквалеону - поліненасиченого рідкого вуглеводню складає менше 1 відсотка. У амарантовій - від 6 до 15 відсотків. Значення сквалеону обгрунтовано тим, що він здатний живити киснем тканини і органи людини у потрібній кількості.
Завдяки високому вмісту сквалеону, неперевершено лікується майже всі шкіряні подразнення та хвороби. Її сприятливому впливу піддаються також і трофічні виразки, екземи, псоріаз, шрами і рубці. Для цього потрібно напористо і завзято її споживати.
Споживання і дози лікування
Для профілактики захворювань рекомендовано проводити 2 курса в рік - весною і восени. На кожен курс необхідно 1 літр олії. Доза: п'ять грам вдень і увечері разом з їжею.
Використання у косметології
Використовується у вигляді омолоджуючого засобу, стимулюючого натуральне вироблення колагену. Вона відмінно зволожує і живить шкіру, робить її м'якою, пружною і бархатистою. Краще всього застосовувати олію самостійно, хоча можливо додати в улюблений косметичний засіб. Дуже корисна вона для обличчя і шиї.
Щоб позбутися зморшок, необхідно два рази на тиждень робити цю маску: розвести чайну ложку косметичної глини водою і додати одну столову ложку амарантової олії. Маска наноситься на двадцять хвилин. Після неї шкіра стає ласкавою, гладкою і пружною.
Ванни відмінно укріплюють нігті і усувають їх ламкість. Можливо додавати її в шампунь або бальзам для волосся. Також наносити на поверхню шкіри голови за п'ятнадцять хвилин до миття. Це може допомогти позбутися лупи і надати волоссю блиску та об'єму.
Продаж
В реалізації найчастіше зустрічається не стовідсоткова олія, а суміш її з іншими корисними оліями. Це робить її більш досяжною за вартістю і гарантує максимальну ефективність взаимодоповнюючих компонентів.
Протипоказання до застосування
Найбільш розкішним біохімічним складом обумовлені користь і в той же час, шкода олії. Точніше - її виняткова корисність, тому що про шкоду може йти мова виключно в разі індивідуальної непереносимості продукту. Для досягнення найбільш інтенсивного результату від вживання її потрібно використовувати в комплексній терапії з медичними препаратами і обов'язково необхідно порадитися з лікарем-терапевтом.


2015-2017 © amarant.club - Все права защищены. Карта сайта. Разработка сайта на заказ: Магазин сайтов.